9a2gb_emu_v

Cijenjeni kolege radioamateri, dozvolite da vas informiram o novom programskom proizvodu: EMU – Event Monitoring Utility, koji je u početnoj fazi završnog kruga testiranja (prije javne publikacije). Radi se o programskom proizvodu (system utility), koji bi mogao biti koristan svakom tko koristi računalo bazirano na Windows OS platformi. EMU još nije javno dostupan, osim Beta Testerima (ljudima koji sudjeluju u probi rada EMU). EMU je potpuno funkcionalan i testira se na dosada neotkrivene greške u radu.

EMU, punim nazivom: “Event Monitoring Utility”, predstavlja koristan alat pisan za Windows OS kojim možemo, koristeći određene metode, nadzirati događaje u računalu i operativnom sustavu, bilježiti ih, dojavljivati ih elektroničkom poštom i potom djelovati na unaprijed odabrani način, ovisno od događaja koji se prati ili očekuje. 

Opširnije o EMU možete saznati sa priloženog linka, s kojeg možete napraviti download naputka za uporabu. Dužina datoteke je 4.62 MB, sažeto RAR-om: https://rapidshare.com/files/1616799795/EMUhelp_v0.9b.rar

Pored informacije o ovom, za sada besplatnom programskom proizvodu, želim vas obavijestiti i o tome da i vi možete biti dio tima koji testira EMU (Beta Tester). Dovoljno je da mailom pošaljete vaš zahtjev za testiranje EMU, i autora programa će vam odgovoriti u vrlo kratkom roku, s priloženom XLS tablicom (Dnevnik Beta testiranja), koju će te popuniti svojim podacima i podacima o operativnom sustavu kojeg koristite te vratiti istu mailom. Nakon toga slijedi moj mail s linkom za download instalacijske verzije EMU i možete početi testiranje.

Napominjem da za radioamatere vrijedi ponuda besplatne doživotne (LifeTime) registracije, koja će biti moguća nakon što se EMU službeno objavi na odabranoj WEB stranici. Beta Testeri koji se jave i pomognu u testiranju rada EMU, odmah nakon testiranja dobiti će svoje Life Time licence.

Hvala što ste odvojili vrijeme i pročitali ovu informaciju.

Srdačan pozdrav i veliki 73
Ivan Držanić, 9A2GB