Uredništvo

Nezavisni HAM portal QRZ.com.hr pokrenut je 2010. godine sa ciljem okupljanja, informiranja i kvalitetnijeg predstavljanja licenciranih 9A radioamatera, poticanja uspavanih i neaktivnih kolega na rad i ono najvažnije educiranje budućih radioamaterskih operatora. Želja nam je pomoći mladima kao i onima što su duboko zagazili u godine, i namjeravaju zakoračiti u čarobni svijet radiovalova, samogradnji, lova na lisicu, imaju natjecateljskoga duha, žele učiti strane jezike, telegrafiju  i/ili digitalne načine rada. Zbog profesionalnih obveza, mnogi su sadržaji izbačeni (forum, najave događanja, kalendar natjecanja, mali oglasi, kao i pregled 9A weba) i ostala je samo arhiva tekstova. Do daljnjem portal QRZ.com.hr je u “sleep modu”. 🙂

Portal QRZ.com.hr uređuje:

  • Miša Nicinger – 9A4TA

Ako imate sklonosti, želju, malo slobodnog vremena, javite nam se i postanite dio našeg tima kako bismo zajedničkim snagama učinili ovaj portal polaznom točkom za informiranje, zabavu, druženje, razmjenu znanja i iskustva.

E-mail adresa za slanje tekstova i fotografija:

e-mail_adresa_qrz_com_hr

Kod slanja priloga, najava i fotografija, obvezno je navođenje autora teksta i fotografija odnosno izvora. Ako preuzimate objave sa portala QRZ.com.hr – obvezno je navođenje izvora, kao i ime autora teksta i fotografija.

Web hosting: midnel.hr
Održavanje: midnel.net