S obzirom da smo Astro i radio partiju 2010. sa Papuka (Metaljka) izvještavali na preko-nekoliko internetskih portala: planinarimo.info, slatina.net, radioklubslatina.hr koje također uređuje ekipa iz MIDNEL-a, za potrebe portala QRZ.com.hr donosimo kraći retroaktivni tekst na zadanu temu.

Naime, prije svečanog otvaranja portala QRZ.com.hr moramo stvoriti kritičnu masu tekstova, reportaža, dokumenta i sličnih sitnica. Ovdje isprobavamo kako funkcionira umetanje video zapisa. Prave stvari ćemo pokušati pokrenuti tijekom 2011. godine…

Ovo UKV natjecanje (Lipik 2010. i 9A activity contest 8. period) ne bi bilo moguće bez suradnje sa svim nivoima. Slatinčanima su najviše pomogle planinarske veze i vezice, ponajviše djelatnici Parka prirode Papuk te brojni entuzijasti i volonteri iz Požeške doline, Virovitice i OPG Striježevica vlasnika Ivana Smojvira koji nam je omogućio prijevoz Land Roverom i počastio nas svečanim ručkom na Jezeru Striježevica.

  • Više video zapisa sa ove planinarske avanture možete pogledati ma portalu planinarimo.info
  • Tekst prilagođen (ne)radioamaterskoj populaciji objavljen je na portalu slatina.net
  • A ovdje je tekst prilagođena neaktivnim i uspavanim radioamaterima iz Slatine – radioklubslatina.hr

Za sve one što ne vole čitati (točnije čitaju samo naslove), recimo i to da se na svakom portalu nalazi pozamašna fotogalerija sa mjesta događanja, pa možete pogledati kakvu smo tehniku koristili, škicnuti naše YL i XYL-ke ako vas ne zanimaju druge stvari.

Od vas dragi posjetitelji očekujemo iste ili slične: tekstualne, fotografske i video zapise – red je da i drugi uživaju u vašim postignućima. E-mail adresa za slanje priloga:

e-mail_adresa_qrz_com_hr

Miša, 9A4TA