S ciljem ispitivanja naše fotogalerije donosimo kraću reportažu (retroaktivno) sa 2. osječkog HAMFEST-a koji smo imali čast i zadovoljstvo posjetiti 29.06.2010. Bila je to prigoda za susrete na “pola metra” točnije za upoznavanje, druženje, razmjenu iskustva, slušanje predavanja, kupnju i prodaju na štandovima, vožnju zrakoplovom, evociranje uspomena i slične aktivnosti.

HAMFEST su pohodili uglavnom radioamateri iz Hrvatske, a od stranih posjetitelja najbrojnije su bile YU kolege iz Novog Sada. Posjećenost iz Hrvatske je bila sasvim solidna, većinom domaćini, Slavonci i izaslanstvo iz Zagreba. Naime tog se dana održao i radni sastanak povodom predstavljanja Slavonske kuće na Zagreb radio festu koji mjesec kasnije. Ponuda na štandovima bila je zadovoljavajuća, kao i uvijek sa ponudom je prednjačio Dado 9A3TA, dok su ostali izložili od svega po malo te najviše vojnu mehanizaciju kojoj je mjesto na otpadu.

Domaćini iz 9A1BOP-a su bili malo smušeni ali nasmijani i vazda ljubazni, predavači zanimljivi, jedina primjedbu možemo staviti na hranu koja je bila blago očajna i nije dobila prolaznu ocjenu.

Vožnja malim sportskim zrakoplovom silno je obradovala naše XYL-ke. Sve u svemu bilo nam je vruće ali lijepo jer sve je lakše u dobrom društvu. Do novog susreta sa vama doviđenja i svakako bacite pogled na našu fotogaleriju.

Miša, 9A4TA