arg_09042011_zeljka_krupka

S obzirom na blizinu prekobrojnih virovitičkih ribnjaka, cijela redakcija portala QRZ.com.hr u pratnji Ivana – 9A7DRI uputila se na mjesto događanja kako bi medijski popratili ovaj iznimni događaj sezone, kojim je otvoren “lov na lisicu” u 2011. godini.

Domaćini iz Radio kluba Nikola Tesla Bjelovar – 9A1GIJ uspjeli su odraditi sve potrebne pripremne radnje i bez teškoća realizirati 1. dan Otvorenog prvenstva Bjelovarsko-bilogorske županije u amaterskoj radio goniometriji (ARG) na čemu im prije svega možemo čestitati, a zatim i pozavidjeti.

arg_09042011_startKlikni na sliku ili ovdje ako želiš preuzeti fotku dimenzija 1600 x 1067px.

Da dobro ste pročitali “pozavidjeti” jer nije mala stvar okupiti mlade iz svih krajeva Hrvatske, vidjeti osmijehe na licu najmlađih radio goniometrista, želju, polet, mlade natjecateljice i stare lisce, bližu rodbinu i nasljednike nekadašnjih natjecatelja. Sve u svemu dan za pamćenje. S obzirom da jedna fotografija govori više od 1.000 riječi, dozvolite da vam slikom bez riječi prezentiramo prvi dan natjecanja. Već sutra ćemo pokušati montirati i predstaviti prve pokretne slike obogaćene tonskim zapisom jer snimljenog video materijala ima jako puno, a vremena za pregled, montažu i uploada tako malo.

Portal QRZ.com.hr se ovom prigodom zahvaljuje organizatorima na toplom dočeku i svima koji su stali pred foto i video kameru od kojih ćemo spomenuti samo neke: Željko Belaj, Željka Krupka, Anita Žerljav i mnogi drugi. Video zapise možete pogledati uskoro, a ako nam organizator pošalje rezultate i poredak natjecatelja rado ćemo ga objaviti…

Miša, 9A4TA