portal_qrz.com.hr_v

Od početka izlaženja ove naše male elektroničke publikacije, nadaleko poznate kao “QRZ.com.hr 9A HAM portal” svi registrirani i prijavljeni članovi mogli su neograničeno dodavati male oglase, fotografije u vlastite albume, uređivati svoj profil koji je ujedno i najkompletniji (neslužbeni) 9A imenik, odnosno 9A Callbook, gdje osim adrese stanovanja možete upisati niz zanimljivosti poput odrađenih zemalja po DXCC listi, QTH polja, bivše pozivne oznake i slične sitnice koje u svakom trentuku možemo pridodati.

Prijavljeni u sustav mogu sudjelovati u konstruktivnim raspravama na forumu, a od nedavno i dodavati vlastite, odnosno zanimljive video radove od drugih autora, dakako sa radioamaterskom tematikom. Od početka ste mogli komentirati fotografije, a od nedavno možete napisati koju mudru riječ ispod tekstova i video radova…

QRZ.com.hr službeno izlazi puna 4 mjeseca (neslužbeno pola godine) stoga koristimo ovu prigodu da ponovno pozovemo sve postojeće i buduće članove sa smislom za pisanje tekstova, reportaža, stručnih radova, izvješća i najava, koji uz to dobro barataju fotografskom ili video kamerom, na dostavljanje autorskih tekstova odnosno daju svoj doprinos uređivačkoj politici.

Iskoristite našu on-line bazu “Najave događanja” u kojoj ćemo rado najaviti sve vaše buduće aktivnosti poput: 9AFF aktivacija, ARG natjecanja, KV i UKV natjecanja, hamfesta i slične manifestacije.

Podsjećamo cijenjene članove i posjetitelje da je QRZ.com.hr nezavisni 9A HAM portal koji  redovito informira i zabavlja ovu našu malu zajednicu. Sve naše aktivnosti za vas su potpuno besplatne. Za razliku od drugih portala i odumirućih tiskovina nama ne plaćate članarinu.

Ne oklijevate, odmah i sada iskoristite sve pogodnosti koje vam pružamo. Mi smo tu zbog zajedničkog cilja – promicanja radioamaterskih aktivnosti, točnije hobija koji ubrzano odumire jer su mnogi iz naših redova nesposobni uhvatiti se u koštac sa novim izazovima.

Miša, 9A4TA