9a_callbook_v

Zahvaljujući dobrim ljudima koji su nam posrednim putem ukazali na nedostatan izgled 9A callbook-a isti je po kratkom postupku prekonfiguriran i sada izgleda nešto malo uljudnije., iako ništa bitno nismo mijenjali. Naime, više nije potrebno ulazi u profil svakog pojedinog člana gdje se nalazi više detalja, sada je dovoljno zaviriti u 9A imenik  i sve podatke imate  posložene kao na dlanu. Koristimo prigodu da još jednom pozovemo sve članove na postavljenje portretne fotografije dimenzija 200 x 200 px.

Bilo bi lijepo kada biste pronašli malčice vremena za uređenje svojih profila i popunu preostalih praznih polja, a ne samo adresu stanovanja. Pri tome mislimo na: QTH lokator, javnu e-mail adresu, broj rađenih DXCC, broj rađenih QTH polja i druge sitnice. Sve što trebate je prijaviti se u sustav, a zatim škljocnuti na “Uredi profil” i odabrati karticu “Ostale informacije”. Ako vam je potrebna pomoć u obradi i doradi portretne fotografije pošaljite nam originalnu fotku, a mi ćemo odraditi ostalo.

Svakako nam se javite sa primjedbama i željama u svezi 9A imenika. To se posebno odnosi na nova prazna polja koja bi trebalo uvrstiti u slijedeće inačice 9A Callbook-a. E-mail za kontakt: portal (at) qrz.com.hr ili se uključite na “okrugli stol” gdje možete davati konstruktivne kritike.

Miša, 9A4TA