9A HAM portal QRZ.com.hr

Naslovna » Obavijesti » Tečaj za radiooperatore u RAU Jelas

grb_rau_jelas_slavosnki_brodNa sastanku Izvršnog odbora udruge dana 13. prosinca donesena je odluka o pristupanju organizaciji radioamaterskog tečaja te nakon toga i polaganje radioamaterskog ispita za „P“ razred amaterskih radio operatora.

Odluka je donesena na prijedlog nekolicine članova udruge te na poticaj stožera specijalističkih postrojbi Civilne zaštite Županije Brodsko- posavske i Grada Slavonskog Broda.

Tečaj će se organizirati unutar tzv. kampa za obuku aktivnih pripadnika ovih postrojbi odnosno postrojbe za veze u kriznim situacijama C.Z. kako bi se pripadnici ove postrojbe obučili za budući rad u civilnoj zaštiti-(postrojbi za veze) a neki koji su već i polagali radioamaterski ispit produbili i obnovili svoje znanje.

Dakako, tečaj je namijenjen prvenstveno svim budućim radioamaterima a ako se neki od njih požele uključiti u postrojbe civilne zaštite ova obuka će im svakako dobro doći. Na taj način želimo pokrenuti ali i nastaviti suradnju te i dalje biti na raspolaganju organizacijama zaduženim za zaštitu i spašavanje u našem okruženju.

Napominjemo da je ovaj tečaj za sve zainteresirane polaznike besplatan Od dana objave ove vijesti na web stranicama počinju upis i predbilježbe za ovaj tečaj koji će se početi održavati polovicom mjeseca siječnja 2013. uz također suradnju sa Zajednicom tehničke kulture grada i županije.

Molimo sve zainteresirane za ovaj tečaj i polaganje ispita da se jave isključivo predsjedniku RAU „Jelas“ 9A7GZX Drago na gsm: 098/676-982 ili doma 035/444-739, gdje će dobiti sve podrobne informacije i ostaviti svoje kontakte te će pravodobno biti izviješteni o početku tečaja!

Izvršni odbor RAU „Jelas“
9A1JSB – 9A9J
19.prosinac 2012.

Tags:

Komentirajte

*

MIDNEL Web rješenja Internetski servisi MIDNEL