9A HAM portal QRZ.com.hr

Naslovna » Obavijesti » Hrvatska Flora Fauna

hrvatska flora faunaU cilju dodatne promocije Programa Hrvatska Flora Fauna, te poticanja što većeg broja aktivatora i lovaca za sudjelovanje u ovom programu, Radioamaterski klub Hrvatska Flora Fauna, pokrenuo je projekt HRVATSKA FLORA i FAUNA na radiovalovima – 2012. U sklopu njega ustanovljena je Godišnja 9AFF nagrada (Plakete i diplome), kojom će biti nagrađeni najvjerniji a time i najuspješniji aktivatori i lovci tijekom 2012. godine. Priznanja će se dodijeliti u dvije kategorije, aktivatorima i lovcima, te posebno inozemnim radioamaterskim operatorima, a cijeli projekt se odvija uz podršku Hrvatskih voda.

Posebno će se cijeniti aktiviranje/odrađivanje tzv., vodenih područja, u kojima dominantnu sastavnicu čini voda u nekom njenom obliku. Ta su područja na listi posebno istaknuta.

Zanimljivo je da u ovom Projektu ne vrijede samo jedanput (unique) aktivirana/odrađena 9AFF područja, što će biti dodatni poticaj da aktivatori odlaze na područja koja su već aktivirali a i lovcima, da održe veze i s već odrađenim referencama.

Vrlo važna napomena: Sve plakete i diplome, kako za aktivatore tako i za lovce su besplatne i RK HFF će ih osvajačima poslati o svome trošku.

hrvatska flora fauna v

Nadamo se da će Godišnja nagrada u sklopu ovoga Projekta postati tradicionalni oblik zahvale sudionicima u 9AFF Programu.

Voditelj projekta:
Emir, 9A6AA

Tags: ,

Komentirajte

*

MIDNEL Web rješenja Internetski servisi MIDNEL