9A HAM portal QRZ.com.hr

Naslovna » 9A Web » 9A4ZZ – Mladen Petrović

mladen_petrovic_9a4zz_mKolega Mladen Petrović, 9A4ZZ nadaleko je poznati autor brojnih kratkovalnih antena, koje su na mnoge načine prilagođene za rad sa portabl lokacije.

Mladenove antene nisu samo inovativne, one su učinkovite i jednostavne za izradu, i kao takve namijenjene su svim radioamaterima bez dovoljno prostora za postavljanje klasičnih antenskih instalacija.

Kao i brojni drugi HAM radio zaljubljenici i Mladen je svoje znanje, i profesionalno bavljenje radijskom tehnikom i telekomunikacijama uspješno prenio na radioamaterske opsege, što je u praksi rezultiralo obostranim zadovoljstvom autora i svih koji su odlučili sagraditi neku od multiband antena za brojne kratkovalne frekvencije (3,5-7-10-14-18-21-24-28 MHz).

9a4zz_web_v

Nažalost sve “ZeZeove” antene su publiciranje u papirnatim glasilima stoga ih ne možemo predstaviti na našem portalu (sve dok autor sam ne odluči poslati priču, opis, tekst, crteže i dimenzije) ali vam zato rado ukazujemo na njegov rad i web prezentaciju na kojoj možete pronaći mnoge tehničke detalje i informacije.

S obzirom da tiskovine u svijetu i kod nas, nemaju svjetlu budućnost, još jednom pozivamo sve autore iz zemlje i inozemstva na suradnju i slanje radova (starih i novih) na portalu QRZ.com.hr na čemu će vam biti zahvalna HAM zajednica, a autorski članci neće skupljati prašinu i pasti u zaborav odmah po objavi.

Više detalja potražite na: web.hamradio.hr/9a4zz

Miša, 9A4TA

Tags: ,

1 Komentar

 1. 9A6KEA says:

  Dana 25.5.21. 9A6KEA, QTH Dubrovnik 17:45h
  Yaesu 100w, Frekvencija: 14.247.00
  Antena: long wire 1,5 mm, 40 m, balun 49:1
  Po nacrtu 9A4ZZ. Odradila DX , Yakartu sa
  YB0AR.
  Svaka cast 9A4ZZ!!!!!😀😀😀😀 73!

Komentirajte

*

MIDNEL Web rješenja Internetski servisi MIDNEL