9A HAM portal QRZ.com.hr

Naslovna » Razno » Zaratili dizajneri antena

dk7zb_g0ksc_mNjemački dizajner antena i naš kolega Martin Steyer – DK7ZB na svojim je web stranicama krenuo u otvoreni napad na LFA Yagi koncept kojim se ponosi engleski poduzetnik i kolega radioamater Justin Johnson – G0KSC.

Da Martinove optužbe nisu tužne – bile bi smiješne! Po svemu sudeći DK7ZB je nasjeo na priču i “fotošopiranu” sliku njemačkog zrakoplova iz 2. svjetskog rata koju mu je poslao šaljivac iz Švedske, Carl – SM6HYG.

Vjerojatno se ovih dana SM7HYG uz kriglu piva naslađuje pričama u lokalnoj gostioni i uživa u kratkotrajnoj medijskoj slavi. Frown

S druge strane Justin na svojim znatno ozbiljnijim web stranicama, sada svim silama pokušava obraniti LFA koncept navodeći brojne argumente i fotografije originalnih antena na zrakoplovima iz minulih ratnih vremena.

dk7zb_g0ksc_v2

Poanta ove priče je da rat nikada ne prestaje, a internet kao medij u rukama zlonamjernih ili neukih za tren postaje kamen smutnje, nesanice i čira na želucu.

Starim prdonjama savjetujemo da umjesto rata vode ljubav i na internetu potraže slike amaterki iz cijeloga svijeta. Wink

Miša, 9A4TA

Tags: ,

Komentirajte

*

MIDNEL Web rješenja Internetski servisi MIDNEL