9A HAM portal QRZ.com.hr

Naslovna » Obavijesti » QTC

statistika_mPortal QRZ.com.hr je u prvih 30 dana rada i postojanja, točnije tijekom siječnja 2011. dnevno oblijetalo prosječno 440 posjetitelja. Bilo je dana kada se taj broj približavao tisućici (982 posjete). Unatoč ovako lijepom broju posjeta, evidentna je uspavanost i svako odsustvo aktivnosti. Ili ste jako zadovoljni izgledom i sadržajima na portalu ili vas sve to skupa niti malo ne zanima!?

Podsjećamo da svi registrirani članovi mogu jednostavno izvršiti prijavu u sustav i napraviti izmjene u svom profilu. Možete dodati portret, popuniti prazna polja u 9A imeniku (broj rađenih zemalja, QTH polja i druge sitnice). Rado ćemo proširiti broj polja u Callbook-u kako bi informacije mogle poslužiti u druge svrhe, npr. kreiranje 9A rang liste i sl.

 

statistika1

 

U svakom trenutku možete jasno i glasno izreći svoje mišljenje na forumu, napisati želje i primjedbe. Ne zaboravite staru narodnu poslovicu: “Kada pametni šute vladaju budale.” Možete nam slati najave događanja, izvješća sa sastanaka, skupština, fotke, reportaže i druge zanimljivosti iz HAM svijeta. Konstruktori se mogu pohvaliti svojim samogradnjama ili motivirati druge na brisanje prašine sa mjernih instrumenata…

statistika2

 

Ne zaboravite objavljivati male oglase jer možda upravo vi imate nešto nepotrebno, što će jako usrećiti nekog kolegu radioamatera. Oglase možete dodavati neograničeno, staviti do 4 fotografije po oglasu, naknadno mijenjati opis, spuštati ili dizati cijenu, promijeniti sliku ili obrisati oglas po završenoj transakciji.

U zajedničku fotogaleriju možete dodati do 300 vlastitih fotografija sa opisima, smjestiti ih zasebne albume, možete komentirati radove drugih autora i odgovoriti na upite ispod svojih fotki.

Uključite se još danas i ostavite traga u životima onih koji tek dolaze. Sjetite se starijih kolega koji su vam bili inspiracija i davali poticaj, sheme, nepotrebne komade opreme, komponente, staru literaturu i slične sitnice.

Miša, 9A4TA

Tags:

Komentirajte

*

MIDNEL Web rješenja Internetski servisi MIDNEL