9A HAM portal QRZ.com.hr

Naslovna » Najave » Kupite ulaznicu online

ticket_shop_friedrichshafen_mAko idete u Friedrichshafen na trodnevnu međunarodnu HAM manifestaciju, pravi je trenutak da iskoristite pogodnost online kupnje ulaznica kako biste izbjegli gužve i čekanje u redovima na ulazu u sajamski prostor.

Online kupovina putem interneta, omogućuje vam da u samo nekoliko klikova obavite brzinsku i jednostavnu kupnju dnevne ili višednevne ulaznice po nešto nižoj cijeni od onih na blagajni sajma. Dnevna karta košta 8 EUR, odnosno 15 EUR ako ostajete sva tri dana.

U online obrazac potrebno je upisati osobne podatke (ime, prezime, email i druge sitnice) a zatim i broj kreditne kartice. Za samo nekoliko trenutaka vaša ulaznica sa jedinstvenim serijskim brojom (bar kod) stiže u poštanski sandučić odakle je možete ispisati na pisaču i škarama izrezati.

ticket_shop_friedrichshafen_v

 2/3 uredništva 9A HAM portala – QRZ.com.hr – iskoristilo je ovu pogodnost kako bi osiguralo dvije ulaznice za HAM RADIO 2011. – International Exhibition for Radio Amateurs with HAMtronic-Electronics, Internet, Computers. Više detalja  o svemu što vas zanima potražite na web prezentaciji organizatora manifestacije.

Miša, 9A4TA

Izvor: hamradio-friedrichshafen.de

Komentirajte

*

MIDNEL Web rješenja Internetski servisi MIDNEL