9A HAM portal QRZ.com.hr

Naslovna » Obavijesti » CQ DE QRZ.COM.HR

email_portalaPozivamo sve zainteresirane kolege radioamatere da nam putem elektroničke pošte dostave: najave događanja, priloge, zaključke, reportaže, otvorena pisma, ideje i promišljanja, izvješća o aktivnostima radio klubova, autorske radove, konstrukcije, samogradnje, suhu teoriju, planove za budućnost i priče iz davnina. Možete nam predstaviti sebe, svoj radioamaterski kutak, antenski sustav, postignuća, požalite se na probleme s kojima se susrećete, pohvale ili pritužbe, napravite osvrt na prošla vremena ili baciti pogled u budućnost. Oni mlađi mogu skoknuti do svog učitelja sa digitalnim fotićem, napraviti par fotki, a zatim napisati nekoliko riječi o čovjeku koji vas je uveo u čarobni svijet radio valova.

portalatqrzcomhr

 

Povremeno možete napisati nešto na forumu, objaviti kakvu zanimljivu fotku u galeriji gdje svaki licencirani i registrirani radioamater može predstaviti svoje radove sa opisom, a zatim pročitati komentar, pohvalu ili upit u svezi izrade antene, pojačala itd.  Mali oglasnik prihvaća do 4 fotografije po oglasu, kao i poveći prostor za tekst oglasa, ima vidno istaknutu cijenu, prikaz na naslovnici portala, dodatne informacije možete zatražiti putem telefona, e-mail adrese ili kontakt obrasca. Objavljene oglase možete samostalno uređivati i mijenjati, odnosno brisati kada je transakcija obavljena ili ste se predomislili.

QRZ.com.hr callbook ima puuunooo praznih polja za upis osobnih podataka i postignuća koji u svakom trenutku možemo proširiti ako nam ukažete na to što nedostaje ili treba promijeniti. Fotke u profilu možete sami dodati i promijeniti. Ako nemate odgovarajući program za grafičku obradu, dostavite nam portretnu fotografiju kako bismo je pripremili i objavili umjesto vas. To da nas svaki dan čitate, već i vrapci na granama znaju jer  naša statistika posjeta pokazuje preko 23.000 posjeta od početka godine do danas. Škljocnite na hyperlink registriajte se i dati svoj doprinos našoj maloj zajednici kroz aktivno sudjelovanje.

Miša, 9A4TA

Tags:

Komentirajte

*

MIDNEL Web rješenja Internetski servisi MIDNEL