9A HAM portal QRZ.com.hr

Naslovna » 9A Web » 9A9Y – Mile Štrk

9a9y_web_mMile Štrk, 9A9Y je autor logbook programa “9A VHF Contest” koji je namijenjen za računalno vođenje dnevnika u VHF/UHF natjecanjima.

Mile, na svojoj web prezentaciji nudi mogućnost besplatnog preuzimanja i korištenja  programa (download sekcija) i ističe spremnost te otvorenost za daljnji razvoj, o čemu svjedoči prihvaćanje brojnih sugestija od drugih radioamaterskih kolega. Trenutačna inačica govori četiri jezika (Hrvatski, Poljski, Slovenski i Engleski).

9A9Y je ljubitelj digitalije što dokazuju brojne šarene diplome, a online logbook će vam otkriti kako se veze i vezice nižu svim vrstama rada: CW, SSB, PSK31 i JT65B.

Posebno je zanimljiva kategorija Other koja se nalazi na glavnom izborniku, ispod koje se kriju razne zanimljivosti poput: QSL karica koje je Mile dizajnirao, tu je i pokaz nekih rukotvorina iz homemade radionice, zatim sve ono što je 9A9Y odradio po DXCC listi na 144MHz i dakako na kratkovalnim opsezima. Na kraju možete zaviriti u galeriju slika iz osobnog foto albuma autora.

Web prezentacija sadrži i mali prodajni katalog, stoga ako trebate CW keyer sa 6 memorija ili 4-kanalni sequencer za coax releje možete krenuti u šoping. HI

9a9y_web_v

Više detalja potražite na 9A9Y web prezentaciji.

Miša, 9A4TA

 

Tags: ,

Komentirajte

*

MIDNEL Web rješenja Internetski servisi MIDNEL