9A HAM portal QRZ.com.hr

Naslovna » 9A Web » 9A6AA – Emir Mahmutović

9a6aa_web_mVeć prvi pogled na Emirove web stranica nam otkriva entuzijazam i želju da podijeli sa posjetiteljima različita radioamaterska  zbivanja u kojima je organizator, vođa projekta ili sudionik.

Iako web prezentacija sadržava puno materijala, tekstova i slika, sve to skupa više podsjeća na portal s kraja ’90-ih godina nego na privatni web.

9A6AA pokušava držati na okupu više malih zasebnih prezentacija razbacanih po različitim serverima u zemlji i svijetu što znatno otežava administraciju i održavanje jednog ovako velikog projekta.

Osobno bih više volio pročitati i naučiti ponešto iz prošlosti i dugog radioamaterskog staža vlasnika weba, ali toga takoreći uopće nema, s obzirom da većinu  internetske prezentacije sačinjavaju različiti zajednički projekti (9AFF, IOCA, IOTA,…).

Sve u svemu, kada uzmemo u obzir koliko 9A6AA vremena troši na pripremu i sudjelovanje u različitim HAM aktivnostima – mogu pohvaliti trud i sadržaj, kao i video zapise koje je Emir publicirao tijekom 2009. godine na svom YouTube kanalu (19 video zapisa).

9a6aa_web_v

Više zanimljivosti pokušajte pronaći na: inet.hr/9a6aa

 Miša, 9A4TA

Tags: ,

Komentirajte

*

MIDNEL Web rješenja Internetski servisi MIDNEL